Plata si livrare

Transportul este 18 Lei plus 1 Leu/ kg in functie de Fan Curier

Pentru comenzi peste 2000 euro, iar pentru comenzi sub 2000 euro se plateste contravaloarea taxelor pentru livrarea prin Fan Courier. Toate livrările se fac prin intermediul firmelor de curierat rapid iar in cazul livrarilor gratuite plata se face in avans.

La EchipamentPaintball.ro suntem determinați să vă oferim cea mai rapidă livrare posibilă. Știm ca orele par zile din momentul cumpărării unui produs până în momentul în care îl aveți în mână, mai ales când e vorba de un articol nou sau de echipamentul mult visat! De aceea luptăm pentru a scurta cât mai mult acest timp!

Termenii de livrare sunt urmatorii:
– maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii
– maxim 14 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii
– variabil pentru produsele la comandă

În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei EchipamentPaintball.ro.
Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid pentru a vă livra coletul.
Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. În ziua în care agentul de curierat va livra produsul, veți fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriți să fie efectuată livrarea. Astfel, puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la adresa specificată.