Echipamente si accesorii paintball, magazin online

Planet Eclipse Ego 08

Disponibilitate: În stoc

1.190,00 €
Pretul contine TVA

Descriere:

Planet Eclipse Ego este un marker performant care ar trebui sa sadisfaca gusturile oricarui jucator profesionist de paintball. Este extrem de eficient, performant si rezistent insa performantele lui vin si cu un pret pe masura. Daca pretul sau ar fi fost mai accesibil, acest marker ar fi fost notat la 5 stele.

Planet Eclipse Ego 08

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Imagini Produs:

Descriere
Informatii suplimentare
Manual
Video

Detalii

Planet Eclipse a construit marker-ul Ego pe ideea de arma "papusa" sau de enduranta si apoi au optimizat la maxim performantele, stilul, greutatea si confortul oferit de acesta. Sistemul electro-pneumatic functioneaza la aproximativ 200 psi si ofera multiple selectii de tragere. Materialul din care este confectionat il face extrem de usor.

Cand vine vorba de performanta, cei de la Planet Eclipse nu au lasat nimic la voia intamplarii. Asa ca Ego-ul se numara printre cele mai sigure si rapide markere de paintball existente, iar greutatea este redusa la maxim si confort cu care il manevrezi este unic. Schimbarea modului de tragere se face cu usurinta datorita LCD aflat pe maner si daca doresti sa mai adaugi accesorii singura lucru care te opreste este imaginatia ta.

 

paintball magazin

Informaţii adiţionale

Timp de livrare Livrare in 10 zile