Echipamente si accesorii paintball, magazin online

KingMan Spyder MR2

Disponibilitate: Stoc terminat

215,00 €
Pretul contine TVA

Descriere:

Primul marker electronic a celor de la KingMan, MR2 este ideal pentru nivelul beginner, o arma usor de manipulat, cu doua moduri de foc, automat si semi-automat.

KingMan Spyder MR2

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Imagini Produs:

Descriere
Informatii suplimentare
Manual
Video

Detalii

Markerii din seria MR sunt orientati spre jucatori de paintball in padure sau Scenario, dar pot sa dea randamente exceptionale si la alte stiluri. Cu o gama de culori de la negru mat, la camuflaj verde mat Spyder MR2 este spre deosebire de Spyder MR1, un marker electronic, primul de acest fel conceput de.către Kingman Group.

La fel ca si Spyder MR1 varianta mecanica, markerul este prevazut cu offset feed neck pentru luneta, un muzzle brake barrel de 30.5 cm, un anti-detent dublu de alimentare pentru incarcare permanenta. Spre deosebire de MR1, Spyder MR2 este prevazut cu sina de tintire, sistem ACS 2.0 anti-chop bolt si un snap grip bolt care da acuratete bilei la propulsare.

Fiind un marker de paintball electronic, MR2 foloseste o baterie de 9.6 V, reincarcabila inclusa in pachetul de achiziţionarea. Modul automat poate fii comutat usor datorita pozitionarii comutatorului. Poate trage pana la 25 de bile pe secunde in modul semi automat.

paintball magazin

Informaţii adiţionale

Timp de livrare Nu