Echipamente si accesorii paintball, magazin online

KingMan Spyder MR1

Disponibilitate: În stoc

148,00 €
Pretul contine TVA

Descriere:

Fiabilitatea si durabilitatea sunt calitatile cele mai remarcabile ale markerului Kingman Spyder MR1. Simplitatea MR1 si design-ul face din acest marker o arma ideala pentru incepatori.

KingMan Spyder MR1

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Imagini Produs:

Descriere
Informatii suplimentare
Manual
Video

Detalii

Spyder MR1, un produs Kingman, este o arma de paintball foarte fiabila, cu un aspect militar realistic, usor de manevrat datorita comenzilor amplasate corespunzator. Acest marker semi-auto nu va rugini si nu se va defecta usor deoarece este special conceputa pentru terenuri umede si conditii extreme, materialele de compozitie fiind de cea mai buna calitate.

In momentul actual trebuie sa tinem cont ca firma Kingman Spyder a fost achizitionata recent de KEE, firma care detine brandul Empire, JT si Invert arme utilizate cu precadere in competitiile de paintball din intreaga lume. Aceasta achizitie a propulsata Kingmanul inapoi in fruntea producatorilor de echipament paintball, iar markerul Spyder MR1isi continua productia in masa si traditia castigata.

Gama similara: Spyder Xtra, Spyder Victor, Spyder TL-R, Spyder Rodeo, JT Excellerator 3.5e si o parte din gama Tippmann (98, Bravo One) si BT-4 Omega
 

Upgrate: 

1. Feedneck cotit
2. Teava mai lunga, model sniper sau scenario
3. Feedneck / elbow.
4. Maner Picantinny frontal sau lateral
5. Arc de piston mai mare, pentru a mari puterea
6. Camera de expansiune

Avantaje:

Aspect
Durabilitate
Plus pentru scenario, fata de Tippmann 98
Patul armei este deja inclus in pachet
Prindere si simt la arma real
Raport bun calitate/pret

Dezavantaje:

Putine upgrate-uri reale disponibile
Cotul de prelungire loader este din plastic
Sina de deasupra armei este prea mica pentru a puta atasa dispozitive optice

Review:

Markerul Spyder MR1 este fratele mai mic al modelului Spyder MR2, dar este conceput cu un alt scop. Greutatea markerului este mai mica decat la modelele JT Tac-5, ceea ce da un plus pentru jocurile de tip scenario, dar cu toate acestea nu este la fel de bine echipat ca si modelele Xtra sau TLX.

Teava markerului: 12" - teava de baza, fara posibilitatea de interconectare intre 2 tevi. Culoarea mata, nu reflecta lumina, ceea ce face ca arma sa nu te dea de gol in jocurile in padure sau sub alte forme de scenario. Ca toate modelele Spyder, nu este o arma silentioasa. Finisajul de interior este bine construit, iar precizia de foc este peste media markerelor care vin cu dotare de teava standard. Nu este dotat cu un voluminator ca modelul MR2, dar se poate upgrada usor cu aceasta. 


Foregrip / camera de expansiune:
 Foregrip-ul este din metal si vertical, cu design dupa vechile matrite AMG. Datorita faptului ca este un foregrip pe gaz, nu exista nici o camera de expansiune. La fel nu exista modalitatea de a adauga un regulator deoarece nu exista nici un bloc in fata pentru a prinde suruburile de la foregrip direct in corpul armei. Grip-ul nu se poate fixa total, chiar daca suruburile sunt bine stranse.

Volumizator: 
Nici unul. Partea de corp unde trebuie montat acesta este umpluta.

Tragaci / Maner: Tragaciul de foc este stardard Kingman si este din metal. Tragaciul este de marime 3/4" si nu este reglabil.  Manerul este tot din metal imbracat in cauciuc. Siguranta este un crossbolt standard pentru markerele mecanice. La declasare trebuie apasat tragaciul in proportie de 80% pentru a realiza cuplul.


Corp arma:  
Metal finisat mate. Feedneck-ul lasa de dorit datorita unui adaptor/cot sun unghi de 45 de grade unghi din plastic. Markerul este dotat cu un pin standard de tragere Kingman (pe un rulment, nu pe un cui spintecat). Corpul este tot din metal, dar markerul nu este mai greu decat un Spyder TL-R. In partea de sus a markerului este plasata o sina de 7/8" de tip Weaver, intrerupta de feedneck si pistonul de armare. Un dezavantaj pentru iubitorii de upgrate-uri este ca nu exista sine laterale, corpul fiind in totalitate mat, uniform cu un finisaj dur. Butonul de armare este de asemenea negru. 


Patul: 
Design ca si la markerul MR2. Patul este realizat pe un design scheletic de tip open frame, dar este foarte stabil si dur. Conectarea patului este simpla si detasabila, astfel incat markerul se poate demonta direct pe teren si uneori arma se comporta mai bine fara acesta, cand este necesara o miscare mai rapida si implicit un marker mai usor.

Componente interne: Caracteristici de top (dotat cu blowback), cu un capat posterior deschis. Partile interne sunt comparabile cu modele TLX, TL-R, si Sonix Value / Sonix Pro. Pistonul se demonteaza si -ringurile se pot schimba rapid. Viteza este reglata prin intermediul unui surub de setare spate, nu ca vechiul buton de reglare Kingman.

NOTA MARKER: 7/10

Ca si caracteristici markerul Kingman Spyder MR1 ofera urmatoarele:

Caracteristici

KINGMAN SPYDER MR1

Puncte de perfomanta

Tip de arma:

Mecanica

Pat detasabil din material compozit - Matte Finish anodizat

Calibru:

0.68

Design ergonomic

Material marker:

Metal compozit

Stil tactical militar

Clema de alimentare:

Vertical

Maner cauciucat pentru a impiedica alunecarea

Lungime teava:

12" = 30.48 cm

Sina superioara pentru montare de dispozitive optice

Model teava:

Spyder

 

Actiune marker:

Semi-automata

 

Gaz compatibil:

CO2 / HP

 

 

 

 

paintball magazin

Informaţii adiţionale

Timp de livrare Livrare in 14 zile