Echipamente si accesorii paintball, magazin online

Inferno Field Mark II

Disponibilitate: Stoc terminat

185,00 €
Pretul contine TVA

Descriere:

Daca cauti o arma de nivel mediu care e usor de intretinut, extrem de precisa si cu rezistenta si in cele mai extreme conditii marker-ul Inferno Field Mark II este arma perfecta pentru tine. E un fel de Volvo al markerelor de paintball!

Inferno Field Mark II

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Imagini Produs:

Descriere
Informatii suplimentare
Manual
Video

Detalii

Marker-ul Inferno Field Mark II este produs de Arrow Precision o firma din America care isi creeaza marker-ele in UK si este cea mai mare fabrica de arme de paintball din Europa. Field Mark II este un update a celebrului marker Inferno care a aparut in 1997. Testele arata ca viata lui este de 3 pana la 5 ori mai mare decat orice alt marker aflat pe piata.

Marker-ul Inferno FM II este construit din cele mai rezistente materiale anticorozive, care apoi sunt ionizate pentru a creste durabilitatea. Apoi sunt supuse la diferite teste in conditii extreme pentru a le verifica rezistenta.

Deasemenea, are si cel mai scazut consum de gaz, cu o umplere de CO2 completa poti trage pana la 800 de bile fara a pierde puterea de tragere. Este un fel de VOLVO al armelor de paintball !

paintball magazin

Informaţii adiţionale

Timp de livrare Nu