Echipamente si accesorii paintball, magazin online

Dispozitiv cu vopsea Enola Gaye

Disponibilitate: În stoc

4,90 €
Pretul contine TVA

Descriere:

Grenada Vopsea Enola Gaye Paint


Producator: Enola Gaye

Dispozitiv cu vopsea Enola Gaye

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Imagini Produs:

Descriere
Informatii suplimentare
Video

Detalii

Grenadele cu vopsea Enola Gaye - BB Grenade si Paint Field Grenade .... Trageti de partea de sus, frecati cele 2 parti ale capacului si apoi aruncati in directia dorita grenada .... aproximativ 5 secunde mai tarziu, explodează cu raspandire de vopsea pe un diametru de pana in 10 metri! Aceasta este o grenada pirotehnica, explodeaza cu un efect minunat!

Daca sunteti persoana care primeste grenada, sarcina utila este de 100 mL. de vopsea de tip BB densa, care in cele din urma se poate spala cu conditia sa folosesti multa apa si un detergent bun. 


Primul concept al acestei grenade de vopsea a aparut in 1996, sub o forma ce s-a schimbat de cateva ori pentru a aduce imbunatatiri, dar in cele din urma proiectul a ramas acelasi. Initial s-a inceput realizarea corpului acestei grenade de vopsea cu un tip de material laminat, iar acum aceasta grenada se fabrica din pasta de hartie, asa ca este 100% biodegradabila. Chiar daca este din hartie, este foarte dificil sa fie zdrobita, datorita designului compat, astfel ca nu numai ca arata ca o grenada, dar de asemenea, se simte in mana ca una reala.

Grenada Paintball, Grenada Airsoft, Grenada BB, Grenada de vopsea, Grenada Frag, indiferent de denimire, este grenada proiectata de Enola Gaye pentru a aduce o doza masiva de entuziasm in joc. Scoateți capacul si apoi se loveste siguranta, care dupa aproximativ 5 secunde explodeaza si se arunca pelete de vopsea pe un diametru de 10 de metri. 

Construita in intregime din pasta de hartie, cu o pastilă de lut BB ce umple aceasta grenada complet biodegradabile. Concepute pentru a imita o grenada militara, Field Frag BB va livra un alt nivel de joc.

 

Timp de aprindere: Aproximativ 4-6 secunde
Efect: Imprastiere zgomot si vopsea
Aria efectului: Aproximativ 10 metri in directii random
Culoare: Peleti de culoare BB
Tip de aprindere: Frecare
Compozitie: 100 mL. vopsea
Marime: 73mm diametru x 130mm inaltime
Rezistenta la apa Nu
Nivel de zgomot: Max. 120 dB
Clasificare CE: P1paintball magazin

Informaţii adiţionale

Timp de livrare Livrare in 24-48 ore