Echipamente si accesorii paintball, magazin online

DYE DM8 Matrix 08

Disponibilitate: Stoc terminat

1.190,00 €
Pretul contine TVA

Descriere:

DYE DM8 Matrix 08 este unul dintre cele mai usoare, mici, rezistente si cu siguranta cel mai precis marker din lume. Cum l-ai scos din cutie il poti testa si vei avea rezultate de 100%!

DYE DM8 Matrix 08

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Imagini Produs:

Descriere
Informatii suplimentare
Manual
Video

Detalii

DYE DM8 Matrix 08 este un marker creat 2008,dar acest marker nu invecheste niciodata. Lucrand impreuna, jucatorii, designeri si inginerii de paintball au creat acest marker, care devine cea mai buna arma din seria DM. DM8 duce mai departe traditia si ramane unul dintre cele mai usoare, rezistente, precise si rapide dintre marker-ele de paintball din lume. Acest lucru este posibil datorita noi inovatii Eye-Pipe impotriva zgarieturilor care ofera rezistenta absoluta, dar in aceeasi timp materialul din care este facut reduce considerabil greutatea.

De asemnea acest marker mai vine cu o inovatie noul Hyper3 regulator care e capabil sa reduca presiunea care intra in arma oferind eficacitate absoluta. Toate aceste inovatii impreuna cu design 3D, dar si caracteristicile cu care ne-a obisnuit seria DM duce cuvantul de perfectiunii la noi limite.

paintball magazin

Informaţii adiţionale

Timp de livrare Nu