Echipamente si accesorii paintball, magazin online

ESTE UN JOC SIGUR ?

Ca in orice activitate sau sport, intotdeauna exista posibilitatea unei accidentari. Totusi, regulile standard de siguranta si utilizarea corespunzatoare a echipamentelor fabricate si aprobate din punct de vedere al sigurantei, fac din paintball unul dintre cele mai sigure jocuri de echipa. De fapt, statisticile companiilor de asigurari arata ca mai multi oameni sunt raniti in timpul jocului de popice sau la pescuit, decat cand joaca paintball.

Daca jucatorii de pe teren poarta *INTOTDEAUNA* ochelari de protectie, care sunt de obicei parte a unei masti de protectie pentru ochi si fata. Daca, in momentul in care nu se afla pe teren, armele au piedica trasa, pentru a preveni iesirea bilelor cu vopsea din incarcator. Se insista asupra sigurantei pe majoritatea terenurilor, organizandu-se un instructaj la initierea fiecarei sesiuni de catre arbitrii sau membrii firmei care ii supravegheaza pe jucatori.

DOARE ?

Pe scurt, raspunsul este: din pacate, da!

Din fericire, nu este asa de rau pe cat zice. Bilele cu vopsea se sparg la impact, disipand aproape intreaga energie si producand foarte putina durere.

La plecarea de pe teren, un jucator poate avea cateva urme ale loviturilor, insa aceasta va fi de un real folos in conturarea unei imagini vizuale cand va povesti prietenilor despre jocul de paintball.

Va stam la dispozitie, in magazinul nostru de paintball din Brasov, la urmatoare date de contact:

Telefon: 0772 148 093

E-mail: comenzi@fitomag.ro

Magazin fizic: Strada Vasile Carlova, nr. 16, int. 07