Echipamente si accesorii paintball, magazin online

Contul meu – introduceti o data, folositi oricand! 

 
O data cu prima comanda efectuata, datele personale precum nume, adresa de livrare si de facturare sunt stocate in contul dumneavoastra. Contul creat pe EchipamentPaintball.ro este protejat prin parola, astfel doar dumneavoastra aveti acces la informatiile personale. Datele stocate în contul dumneavoastra pot fi modificate oricand accesand pagina Contul meu. La fiecare comanda noua, datele introduse prima data sunt folosite automat, finalizarea comenzii fiind doar la cateva clickuri distanta.

Informatii disponibile

Prin intermediul contului de client EchipamentPaintball.ro puteti oricand vedea informatii precum:

  • comenzile mele
  • adresele mele
  • facturile fiscale emise

Deasemenea, puteti recomanda usor produse sau comenzi intregi.

Firme si adrese multiple

Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate firme cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca oricate adrese de livrare.

Avand toate datele la indemana, orice comanda catre Echipament Paintball Romania se reduce la cateva click-uri.

Crearea unui cont nou

Crearea contului se face automat cu ocazia primei comenzi la EchipamentPaintball.ro sau puteti crea un cont fara a face o comanda folosind acest formular.

Dupa ce ati parcurs pasii primei comenzi in care ati completat detaliile personale si de livrare, acestea vor fi salvate si vor putea fi accesate folosind parola setata de dumneavoastra. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent – va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzile date in timp util.

 

Va stam la dispozitie, in magazinul nostru de paintball din Brasov, la urmatoare date de contact:

Telefon: 0772 148 093

E-mail: comenzi@fitomag.ro

Magazin fizic: Strada Vasile Carlova, nr. 16, int. 07